Slinkās kotletes. Viens, divi – un gatavs!

Kotletes patiešām nav sarežģīts ēdiens. Sajauc visas sastāvdaļas, uzsilda pannu un gatavo. Protams, ja jūs izvēlaties paši pagatavot malto gaļu, malt garšvielas un gatavot panējumā, tad šis process nebūs tik ātrs. Bet mēs šodien piedāvājam novienkāršot šo uzdevumu.

Šī recepte prasīs nelielu laika patēriņu un mazu piepūli, bet rezultāts būs patiesi lielisks un iegūsi garšīgas kotletes.

LASI VĒL: Garšīgas kotletes bez gaļas. Vienkārši, bet garšīgi!

Sastāvdaļas:

• 500 g maltā gaļa
• 2 ķiploku daiviņas
• Malti melnie pipari pēc garšas
• 1 tējkarote kukurūzu ciete
• 1 sīpols
• Sāls pēc garšas
• 1 tējkarote aromātiskas garšvielas
• Saulespuķu eļļa pēc garšas

Pagatavošana:

1. Paņemiet malto gaļu, pievienojiet uz rupjas rīves sarīvētu sīpolu un samaltu ķiploku. Pievienojiet sāli un garšvielas. Un vēl pievienojiet ciet: kukurūzas cieti var aizvietot ar kartupeļu cieti.

2. Sajauciet visas sastāvdaļas. Gatavo masu uzliek vienmērīgi uz aukstas pannas. Pannas malās uzlej nedaudz eļļas. Cep pāris minūtes, pēc tam izslēdz uguni un uzliek vāku.

3. Maltās gaļas sacepumu zem vāka patur vēl kādas minūtes trīs. Pēc tam ar lāpstiņu sadala gabaliņos – vislabāk kvadrātiņos. Tad apgriež maltās gaļas gabalus uz otru pusi un cep vēl pāris minūtes.

LASI VĒL: Ko var pagatavot no 1 kg maltās gaļas: izdevīgi piedāvājumi aizņemtām saimniecēm

Kompaktas un sulīgas kvadrātu kotletes – viens no vienkāršākajiem veidiem kā pagatavot pusdienas. Kā piedeva lieliski derēs kartupeļu biezputra vai spageti. Jebkurā gadījum jūs nepatērēsiet gatavošanai nevienu lieku minūti!

avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment